“Табиғи ашытқымен жасалған нан және круассандар” мастер-класының бағдарламасы

  • Табиғи ашытқының жасалу технологиясы
  • ⁠Қара нанға қосатын ферменттелген солодтан жасалған табиғи заквасканың технологиясы
  • ⁠Тартин наны
  • ⁠Чиабатта
  • ⁠ауыл дәні наны
  • ⁠Фитнес наны
  • ⁠Багет классикалық
  • ⁠Сарымсақ қосылған нан
  • Классикалық круассан
  • ⁠Шоколадты круассан
  • ⁠Фисташкалы крем қосылған круассан
  • ⁠Әртүрлі қатпарлы қамырдан жасалған тәттілер
  • ⁠Сыр қосылған круассан

Мастер класс 2 күн сағат  10.00-17.00 дейін

Бағасы : 150 000 тг (азық-түлік шығындары, қажетті инвентарь және құрылғылар).

Сұрақтар бойынша байланыс нөмірі: 77078222122

 

 

Өтінім беру